PITFALL!

PITFALL! 1.2

Gevarieerde actiemomenten in de jungle

VOOR

  • Prachtige graphics
  • Heel groot parcours
  • Vloeiende gameplay
  • Goed level-systeem
  • Gratis, zonder koopdwang

TEGEN

  • Niets op aan te merken

Essentieel
10

PITFALL! is Activision's antwoord op Temple Run en alle andere games in het ren-je-rot-genre. Onder het genot van opzwepende muziek sprint je door jungles, grotten en langs nauwe bergpassen. Onderweg pik je zilverstaven op en verdien je diamanten bij het afleggen van afstanden. Met deze schatten koop je upgrades en nieuwe kleding. PITFALL! speel je helemaal gratis, maar wil je sneller voortgang maken dan bestaat de mogelijkheid om met écht geld meer schatten te kopen.

Na het zien van een uitbarstende vulkaan rent Pitfall Harry in een rechte lijn vooruit, om aan de elementen te ontsnappen. De camera hangt op dat moment ver boven onze held, maar verplaatst zich na een tijdje naar een ander perspectief. Het meeste renwerk doe je vanuit de 3e persoon. De besturing van PITFALL! is zoals je gewend bent bij dit type spel; veeg naar boven om te springen en naar onderen om te duiken. Je bestuurt Harry door je telefoon of tablet te bewegen naar links en rechts.

PITFALL! heeft aardig wat extra uitdagingen voor de speler in petto: je tikt op het scherm om slangen van het pad te slaan en veegt een richting uit om snel obstakels te ontwijken. PITFALL! laat de concurrentie ver achter zich, omdat je op verschillende afstanden nieuwe spelelementen treft. Wat dacht je van een scheursessie op een motor, een wilde achtbaanrit in een mijnkarretje of een lift op de rug van een jaguar? Om de 2000 meter vind je controleposten, waarvandaan je tegen betaling (met een speciale penning) herstart.

Alles uit de varianten op Temple Run vind je terug in PITFALL! Dankzij de vele obstakels, de sublieme soundtrack en de dynamische camera zit je gekluisterd aan je telefoon en wordt je uitgenodigd om het telkens opnieuw te proberen. Het koopsysteem, waarbij je kiest tussen betaling van zilverstaven of diamanten, is ongedwongen en écht geld betalen voor PITFALL! is nooit noodzakelijk. Dit is niet zomaar een eindeloos ren-spel; het is een subliem avonturenspel, dat nog gratis is ook.

Meeste downloads Actiespellen voor iphone

Meer

Beoordelingen about PITFALL!